LogRhythm  je americká bezpečnostní společnost, která sjednocuje informační bezpečnostní incidenty a řízení událostí (SIEM), log managementu, sítí a koncových bodů s forenzní a bezpečnostní analytikou.

Byla založena v roce 2003 zakladateli Chris Petersen a Phillip Villella, aby „řešila neuspokojenou a rostoucí potřebu komplexního log a event management řešení na trhu“.

Společnost původně se sídlem ve Washingtonu, DC pod názvem Security Conscious, Inc.
Společnost změnila svůj název na LogRhythm a v roce 2005 se přestěhovala do Boulderu v Coloradu.

K účinnému boji proti hrozbám potřebujete správné nástroje, proto vznikla Platforma LogRhythm NextGen SIEM. Pomáhá zákazníkům vidět v širším kontextu celé prostředí IT, identifikovat hrozby a rychle zmírňovat a zotavovat se z bezpečnostních incidentů.

TECHNOLOGIE LogRhythm poskytuje:
  • LogRhythm přináší řešení pro řízení životního cyklu hrozeb, next-generation SIEM, log management, endpoint/network monitoring vč. forenzní analýzy a bezpečnostní analytické nástroje ucelené „Security  Intelligence  Platform“. Tato platforma poskytuje nekompromisní  vhled  do  potenciálních  hrozeb  a  z nich  plynoucích  rizik  dříve,  než  způsobí  reálné  bezpečnostní  incidenty (LogRhythm NextGen SIEM Platform).
  • Pro hlubší analýzu na základě chování uživatelů či anomálií v systémech a aplikacích je nutné nasadit, nad tradiční SIEM, bezpečnostní produkt, který vám pomůže odhalit hrozby a reagovat na ně dříve, než budou data poškozena nebo vyfiltrována z logů vaší sítě (LogRhythm UEBA).
Přesunout se na začátek